Turnalar Anaokulu
Bulanık/MERKEZ

VİZYON

Türkiye”yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim etkinliğinin bir parçası olarak Muş ilinin Bulanık ilçesinde, okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel amacımızdır. İstiyoruz ki okulumuzda her veli; öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün ve onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz olsun. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Ve istiyoruz ki biz bütün okullara örnek olalım.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak Okulum Temiz E Twinning Ulusal Kalite Etiketi E Twinning Avrupa Kalite Etiketi E Safety Bronze Label

09:30/14:30

Servis bulunmamaktadır.

İl merkezine 107 km uzaklıktadır. Okul ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İnönü Mahallesi Bulanık/MUŞ